De Club

 

 
Lidmaatschap
 
Lid worden van de Independent Corvette Club zal in 2009 €25,00 bedragen, plus een inschrijfgeld van €10,00. Dit is berekend op kosten die worden gemaakt aan o.a. web-site hosting, online corvetteforum en versnaperingen tijdens meetings ten behoeve van de leden. De Independent Corvette Club is een no-nonsens club. Als er kosten gemaakt moeten worden voor het bezoeken van meetings, het maken van toerritten enzovoort, dan zullen de leden ieder voor zich deze kosten zelf moeten dragen.
 
 
De Independent Corvette Club streeft niet naar het maken van winst in welke vorm dan ook.
 
 
De Independent Corvette Club brengt geen papieren magazine uit. Het clubblad zal online verschijnen en slechts toegankelijk zijn voor leden. Leden hebben ook toegang tot de exclusieve onderdelen van het forum die slechts voor leden bedoeld zijn en hebben op het forum meer mogelijkheden om berichten te posten. Voor leden die problemen hebben met hun internetverbinding of hun PC bestaat ondersteuning vanuit de club. Per slot van rekening zijn de meeste diensten online-diensten en zonder werkende PC zijn deze diensten niet bereikbaar.
 
 
Anders dan de agenda met meetings en andere evenementen, die voor iedereen toegankelijk is, zijn de clubbpagina's alleen bedoeld voor leden van de Independent Corvette Club. Hier vind je allerlei informatie die gestalte geeft aan de openheid van de club. Je vindt informatie van andere leden, van het bestuur, notulen, statuten, financiële informatie, buitenkansjes, gezamenlijke aanschaf van materialen en onderdelen, bijzondere club-sleuteldagen enzovoort.
 
 
De Independent Corvette Club is geen club van kliekjes, maar één club. Als je vragen hebt worden deze open en eerlijk beantwoord. Je wordt bij de eerste gelegenheid geïntroduceerd bij andere leden en het bestuur. Dit wordt gecoördineerd door de introductiecommissie.
 
 
Ideëen van leden worden serieus genomen en zeer op prijs gesteld. Anders dan werken met vrijwilligers die bijzondere rechten en verplichtingen hebben, werkt de Independent Corvette Club met al zijn leden samen. Dat schept geen verplichtingen, geen rechten, maar wel een zeer bijzonder sfeer. Een sfeer van kameraadschap, gezelligheid en passie!